Sjukis

Nu har jag varit lite frånvarande igen... Men det har varit full rulle hela veckan! Provjobbar och har miljoner nya saker att proppa in i huvet så är helt slut när jag kommer hem så har inte orkat blogga något. Trivs i alla fall bra och vi får hålla tummarna för att jag får stanna när praktiken är slut! Ligger just nu och kollar på melodifestivalen med mor, far och Lars och hoppas lite i smyg att Perelli går vidare bara för att hon är så snygg! Imorn blir det städning hos kaninerna och sova superlänge så jag blir av med den här hemska förkylningen som jag dras med. Hej!


COOP

Igår frös jag nästan tårna av mig! Var med maggot och jobbade och fick agera lite fotograf, riktig roligt förutom kylan. Charlie hade vi med oss också som tyckte det var lite småkyligt. När vi kom hem tittade vi på Dexter och käkade popcorn. Idag drog jag ifrån Magnus vid halv 2 och tog följe med honom in till stan. Pappa ringde och skulle tydligen in till Bergvik och köpa lite grejer till källaren han håller på att fixa i ordning, nice och slippa ta bussen hem! Väl hemma har jag fixat lite jag också och nu är det dags att gå upp tidigt och dra sig mot nya arbetet och provjobba! Godnatt!


Last night

Här kommer lite bilder från igår! Riktigt rolig kväll med trevligt folk, men musiken kunde ju ha varit bättre...


Knife Party

Sitter på bussen nu påväg mot Skåre där det blir lite förfest innan vi drar mot blue moon och Knife Party!!! Ska bli skojsigt!


Alla ♥ Dag

Vaknade tidigare än vad jag hade tänkt mig hemma hos älskling, men är hyfsat utvilad ändå. Nu ska jag på möte med nya jobbet och senare ikväll blir det middag ute med maggot :)

 


Blodpudding

Ligger just nu i sängen hemma hos älsklingen och lyssnar på när han får vredesutbrott på sin dator. Finns nog inget som gör honom så arg som en dator som inte samarbetar. Var så trött imorse när jag skulle till dagis, helt sjukt... Men jag tog mig igenom dagen med bara lite huvudvärk. Tog en promenad hem och fick sällskap av en liten hårboll till katt som hade mer tovor än mig, också helt sjukt. Nu började datorn funka så nu ska vi kolla på ett till avsnitt av Dexter!


Bara bam bam

Snart ska jag krascha för dagen, efter en mycket händelserik dag! Eller not, händer ju faktiskt inte så värst mycket i mitt liv ;) gick upp vid 11, vaknade av mig själv faktiskt, och hade en sovande Magnus bredvid, alltid lika mys! Sen åkte vi och kollade när bror spelade match, mins inte mot vilka med de vann med 10-3 i alla fall. Sen åkte jag hem och nördade lite Zoo Tycoon!!! Helt sinnessjukt kul är det men nu har jag gjort klart ett helt zoo så nu klarar jag mig ett tag. Imorgon ska jag iväg och jobba en sväng så nu måste jag sova, puss!

 


Melodiiii

Sitter och tittar på lite melodifestival med älsklingen, just nu är det top cats från Torsby! Idag har det varit tävling och årsmöte, gick inte så jättebra för kaninerna men Frans kom precis utanför pinne... Lite synd men men det kommer! Nu ska jag somna till hon Sonja, hej!

 


Friday, I'm in love

Ligger i sängen just nu och ska försöka sova snart, fast innan det ska jag läsa lite Zlatan :) ganska bra bok det där han har skrivit, bara bam bam haha jaja idag har jag jobbat lite och sen åka in med moder till Karlstad och köpt lite grejer till bror som fyller 11 imorn. Har en tidsoptimist till mamma och såklart är hon sen med presenterna. Själv köpte jag min för veckor sen! Sen drog jag hem till Magnus och åt lite mat men var där någon timme för sen var det dags att dra in till centrum igen och möta Jesper då han har varit så snäll och hjälpt mig langa hit en kanin från Stockholm till mig :) inte min kanin då utan det är en unge jag fått tillbaka som ska vidare till en ny ägare. Tack igen Jesper! Hatade Karlstadbuss ett tag där också som anställer busschaufförer som inte kan köra! Mer än 10 min sena var vi så Jesper fick släpa med kaninen och möta mig och sen missade jag mitt tåg så jag fick ta buss till Kil. Tack! Nej, nu blev det mycket klagande, har ju faktiskt varit en ganska hyfsad dag. Förutom förseningar och huvudvärk... Nu ska jag i alla fall läsa och sen sova för imorgon blir det upp tidigt då det är tävling och sen årsmöte! Godnatt!


Sjukan

Just varit på sjukhuset angående mina svimningsattacker eller vad man ska kalla dem för. Fick göra massa epilepsiövningar och slita av mig alla kläderna, nästan, för att bli fastbunden i massa sladdar och känna mig som en robot, inte så nice. Ska bli kallad igen och göra lite andra tester, får se var det här slutar :)

 


Intervju

Har nyss varit på jobbintervju och det gick skitbra! Hoppas på lite framgång nu :) sitter på bussen hem och det är en unge som sitter och skriker för full hals... om det inte vore för att hans mamma eller pappa verkade döva, alltså på riktigt döva, de pratade teckenspråk, skulle jag faktiskt bli lite arg på honom...

 


Hard work work

Är på jobbet men just nu har jag rast så ligger i soffan inne på kontoret och slappar, riktigt nice. Ska ta en liten tur hemåt sen i kylan och då ska jag ringa Ronja en sväng, hon har tydligen fått problem hehe och senare ikväll kommer älsklingen! Nej, nu måste jag ta och gå ut igen, puss!

 


Comeback

Ja, men hejsan
Helt otroligt att jag kom ihåg lösenordet till bloggen för jisses vad längesen det var jag loggade in här! Blev lite sugen nämligen för jag läser issas blogg och blev väldigt sugen på att börja blogga igen.



Jaja, det har väl inte hänt så mycket sedan sist, för det var väl då tog jag väl studenten? En liten sammanfattning är väl att jag åkte till Frankrike med älsklingen (ja, jag och Maggis är fortfarande tillsammans) sen till USA med tha family, sen någonstans där blev jag ordförande i kaninhoppningen, det är rätt kul! Sen började jag på universitetet, men det sög så jag bah NEJ NU JOBBAR VI så jag slutade i oktober typ. Nu har jag letat jobb sedan dess och jobbar just nu som vikarie på dagis och skolor i Kil och trivs ganska bra med det! Det var väl typ allt i en snabbgenomgång! Kommer blogga om det mesta onödigt som jag gjorde innan för det finns inte speciellt mycket ett berätta och så i mitt lilla liv, men ska försöka skriva om något lagomt vettigt! Vi ses, ha det bäst pussis ♥

RSS 2.0