Highway man



Jao, ikväll smäller det igen! Hoffmaestro spelar på Bluemoon bar ikväll och jag Becca ska dit. Vi såg dem i somras tillsammans med Denice när de spelade på Kolsnäs, gryyymt bra var det så vi har höga förväntningar på ikväll!

Har legat ute i solen och stekt lite, samt målat klart alla brädor till kaninhagarna så nu ska jag bara fixa mig iordning inför kvällen :) blir nog lite projektarbete en sväng också, massor med frågor kvar men det ser bra ut ändå tycker jag. Ska ta en sväng förbi älsklingen innan och lämna lite saker också, puss!

Ute på vift





Nu i veckan tog jag, Nusse och Charlie en liten tur i skogen. Främst för att jag skulle ta min första bild till fotoprojektet som vi ska ha färdigt i mitten på maj, lite sent ute känner jag! Supermysigt hade vi iallafall och plockade lite vitsippor också ♥

Nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen lite, jobba på brännan!

Vårkänslor



Ja, för våren har faktiskt hunnit hit sen jag skrev sist. Vitsippor finns det överallt, tussilago och fåglarna är flitiga och väcker mig på morgonen.

Nu har jag precis varit ute och solat lite under den lite för varma "vår"-solen. Mina albinoben behöver en liten nyans känner jag så den får jag börja jobba hårt på. Blev lite förvånad över hur snabbt mitt annars nästan otorkningsbara hår torkade i solen!

Har fått mycket gjort den här dagen, även om jag gick upp halv 12. Städat hos alla kaninerna utan Elva som råkat bli lite parad och sitter uppe i mammaburen, hämtat massor av hö och städat kaninhörnan i garaget.

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hit ♥

Tänkte bara säga Hej



... och att jag faktiskt lever. Ja, jag är väldigt inaktiv här på min lilla blogg, men som jag har sagt tidigare har jag sjukt mycket att stå i. Skolan tar mycket tid nu och jag sliter som en djur för att hinna med allt, och dessutom få det betyget jag strävar efter.

Just nu sitter jag på pappas jobb och skriver om filmen vi såg på religionen igår, Schindlers list. Den är väldigt bra, men väldigt lång. Har sett den tidigare och nu var jag tvungen att pina igenom den tre timmar långa filmen åter igen. Den är filmad i svart/vit som gör det hela mycket sorgligare, brukar inte gråta till filmen men det här blir jag tårögd av.




Tiden går fort



Ja, här var det ett tag sen man skrev. Har varit mycket i skolan, och det är det fortfarande, så jag har inte riktigt haft tid att skriva något här. Dessutom har det inte hänt speciellt mycket heller så jag har väl inte direkt haft något att skriva om haha. Har tyvärr fortfarande mycket att stå i så jag kommer nog inte vara så värst aktiv här. Nej, nu ska jag forsätta med min Naturkunskaps uppsats, ha det bäst, puss!

RSS 2.0