Bajsvinter

Heeees IGEN, när fan ska det lägga av? Vet inte hur många gånger jag varit hes denna höst/vinter. Så jävla jobbigt, sitter och skriker men ändå kommer det bara ut någon slags väsning. Trött på att det ska vara så satans kallt, visst jag tycker det är supermysigt med snö och så men måste det vara så vidrigt kallt?

Var ute igår också, kanske inte var så jättesmart men ville verkligen ut! Var så längesen nu så kändes passande. Killingen blev, kanske inte världens bästa kväll men det dög :) Ungefär alla jag känner är ute på röjkväll numero 2 ikväll, nämligen Eric Prydz och jag är verkligen inte avundsjuk. Mycket bättre och sitta hemma och mysa med en kopp te och kolla på Ice Age 2 som jag just gjorde. Sid, fan vad underbar.

Julafton var också helt okej, fick det jag önskade mig plus lite andra grejer såsom skor, ringar, choklad och en locktång hihi

Nu ska jag ner och ta en dusch sen fortsätta skriva på mina engelskauppgifter! Känns lite drygt att sitta med läxor på lovet, men ligger man efter så gör man och jag får verkligen skylla mig själv.


Dan före dopparedan


Känner att det börjar bli väldigt mycket inlägg med youtube-klipp men måste bara säga att KILLEN I RIHANNAS VIDEO ÄR SÅ SNYGG! han med dreads alltså, syns 2.06. Förövrigt tycker jag låten är rätt skön, bra refräng osv.

Nu sitter jag och skriver ner lite julklappsrim. Går rätt bra faktiskt




Småkär

Börjar äntligen börja känna mig något fri från min hemska förkyldning. Varit groggy sen i onsdags så nu är det skönt att slippa ha feber. Tappat räkningen på hur många ipren jag tryckt i mig...

Imogon är det dags för dag 2 på Sannerud. Ska bli kul, nu är det dags för årskurs nio som innehåller lite äldre barn!


Yepp, jag har gått och dragit på mig en liten förälskelse...


Musikminnen

Gillar att gå tillbaka och lyssna på gammal musik som jag brukar sitta och lyssna på i sjuan, åttan. Roligt att se hur banden har utvecklats. AFI var ett band som hade gjort endel låtar jag gillade. Blev chockad när jag såg hur sångaren i det bandet såg ut.

Den första videon är från 2006 och den andra är från 2010







Ibland är jag rätt så duktig

Ren dretdag på skolan idag, meningslös fotolektion där jag fördrev tiden genom att kolla på skumma videos på killar med två kukar, och JA de finns! För er som sitter och funderar på om jag är helt sinnessjuk var det faktiskt till en fråga i min och Denice's bok.

Efter det drog vi ner till Ideum för att titta på när små, urgulliga barn gick luciatåg för oss. En väldig kontrast, ja, jag håller med. Var rätt avundsjuk på dem, jag vill också vara lucia tillsammans med sju stycken andra, stå och sjunga lite småfalskt och vara så full av energi att man inte riktigt vet vart man ska göra av sitt batteridrivna ljus så man helt enkelt kör in det i munnen. Sötast var ju när stjärngossarna, som var fem stycken tror jag, skulle sjunga "Staffan var en stalledräng". Minns när jag gick i 9an, och var tomte, och vi sjöng just den låten då var det basröst kan jag lova. Killarna sjöng "HAN VATTNADE SINA FÅLAR FEM!!" och tjejerna "allt för den ljusa stjärnan..." Här var det knappt någon skillnad, alltså, huuuur gulligt som helst.

Fotostudion på eftermiddagen och det gick väl sådär. Ida och Becca fick i alla fall jättefina bilder med hjälp av min super-carola-fläkt! Mina bilder sög, så jag gav upp och gick därifrån haha

Klockan 6 åkte jag från skolan, drog förbi Coop och köpte mjölk, bröd och en ny rosa lypsyl! Helt råsöt, right? Träffade på Fredrik och Lill-danne också, de hade köpt pizza och cola, skulle spela spel hela kvällen. Var rätt nära att vända och köpa mig en 1½ liter själv men jag var duktg. Istället sitter jag här med mitt morotsbröd och skriver en 4 sidor lång rapport om kvinnlig könsstympning. Verkligen jättefräscht... fattar inte hur sjukt vidriga människor kan vara alltså.







Affisch 3


Småttingar

Nu har dessa två små flickor lämnat gården. Flamma (vänster) åkte till sin nya ägare Isabelle igår och idag åkte Oline (höger) ända till Norge för att träffa sin ägare Nadja.



Julkänsla


Blev en hemmadag i Kil, eftersom jag var tvungen att ta en tripp till Forshaga och lämna tidningsmatrial. På kvällen åkte en kaninunge till sin nya ägare också. Nu sitter jag och glor GossipGirl och ska snart börja packa för att ta tåget till Sunne.

Var på möte förut tillsammans med Denice och Daniel, vi pratade med Ejub och fick tips om vår bok. Affischen jag la upp igår är till reklamkampanjen av den. Ett test på om man kan blanda lite kärleksmystik och vinter, lyckades sådär men aja.

Igår var jag väldigt julpysslig. Fixade nejlikaspelsiner och lyssebullar, hann också med att åka pulka med mina två bröder och Charlie. Haha aldrig varit med om en hund som gillar att åka pulka! Men, nu är jag tydligen ägare till en.







Min fina lussekringla som ser ut som... aa

Till Denice


Ge mig en snygg kille, tack

20 av väldens snyggast män...



Jake Gyllenhaal


Josh Hartnett


Kellan Lutz


Cam Gigandet


David Beckham


Taylor Lautner


Chace Crawford


Heath Ledger


Wentworth miller


Andy Whitfield


Paul Wesley


Ian Somerhalder


Steven R. McQueen


Joe Manganiello


M. Shadows


Channing Tatum


Collin Farrell


Jon Bon Jovi


Hayden Christensen


Paul Walker

Sliten och förbannad

Ja, många människor borde liksom självmant gå och dränka sig. Längesen jag var såhär förbannad, nästan ett årsen sist, eller nej, ett halvår. Drygt när man inte kan göra något åt situationen heller. Obotlig ilska, jajjemän

Stan med mor förut som sagt, köpte några julklappar, bland annat till bror1, moster, mosters man och mig själv. Soptunna blev det till mig själv haha underbart. Fick ett par lovikavantar av mormor också, sen köpte jag örhängen till också.

Väl hemma satte vi oss framför Mamma Mia med Lars nybakade lussebullar!









Julklappsinköp

Nu sitter jag och försöker få ordning på mitt jävla hår, eller man, vad man nu vill kalla det. Ska snart sätta mig i bilen och åka in till stan med mamma!



Har en svaghet, faktiskt

Haft dubbelt nationellt prov idag och det gick verkligen åt helvete, suger som fan på hörförståelse eftersom jag verkligen inte alls hänger med. Är lite småseg så är ju inte så konstigt. Får hoppas på att jag blir godkänd i alla fall.

Nu ska jag springa till soffan, heja på jey och försöka hinna få i mig några godisar innan bröderna slukar allt.


Felicia tipsade om grym låt också som Little J från Gossip Girl sjunger



 

RSS 2.0