Honung och vasalopp



Idag är det den 28 februari och gissa vem som har namnsdag då? Fick en present förut av mamma och pappa som bestod av te och honung samt 100 kr. Snart kommer kusinerna, moster och hennes man Ulf hit för att äta lite tårta. Blev lite förvånad eftersom vi nästan aldrig firar namnsdagar men idag är det lite extra speciellt eftersom Ulf har kämpat sig igenom Vasaloppet! Därav tårtan tror jag ;)


Hemma i stugan







Helt slut efter en långdag i backen. Känner knappt mina armar och har ont i mitt ena knä. Väldigt nöjd ändå eftersom det var perfekt underlag i backen och liftköerna var inte så jättelånga. Imorgon åker vi antagligen till hundfjället och åker hela dagen. Nu bjuder pappa på köttbullar, ska bli hur gott som helst med mat!


Dags för backen!



Yes, nu bär det av till backen! Bor i stugbyn Gubbmyren (jag vet, supersnyggt namn) som ligger vid Lindvallen i Sälen. Jättefint väder ute och solen skiner med bara några få minusgrader, kan inte bli bättre :) Kommer vara borta hela dagen så mer bilder läggs upp i kväll, tjo!

Från bilen




Just nu har jag ingen aning om vart vi är, den enda jag ser är en krokig, lite halvplogad väg och massor med skog. Vi såg en älg snygg, då kan ni förstå lite vad jag menar. Mamma sover, bröderna sitter och kollar på Kung fu panda och själv kollar jag på gamla avsnitt av vampire diaries för att fördriva tiden. Vi har åkt ca halvvägs så min gissning på att vara framme runt 7 verkar stämma rätt bra.

Japp, då drar vi då


Bild på Lars, mars 2009

Ser fram emot tre timmars körning, kommer antagligen ta ännu längre tid, eftersom det är familjen Frykstedt vi har att göra med... Kommer nog vara framme runt 7. Nu ska jag gå ut och sätta mig i bilden, puss!

Tidigt på morgonen



Klockan är lite för tidigt på morgonen och jag sitter här och funderar på vad man ska ha på benen idag. Haglöfs-tröjan är på, eftersom det är riktigt kallt ute. Kvart över bär det av till Lillerud!

Packning



Packar inför min resa till Sälen imorgon... Blir alltid så förvirrad och glömmer bort vad jag har packat och inte packat. Nu har jag nog fått med mig allt jag behöver iallafall, om inte så märker jag väl det under veckan. Åker runt 12 imorgon och kommer hem på torsdag kväll. Nu måste jag verkligen lägga mig, ska upp klockan 7 och dra på årsmöte!

Love and other drugs



Maggies Lägenhet



Humphrey's place

Kollade den supergulliga filmen Love And Other Drugs häromdan. En sån där film man kan ana redan efter fem minuter att de får varandra i slutet. Eller ja, jag och Magnus trodde att hon kanske skulle gå och dö ett tag. Det jag gillade mest med hela filmen var lägenheten som Maggie bor i. Heeeeelt underbar, precis en sån där lägenhet jag alltid velat flytta in i. Stenväggar, stora ytor med gigantiska fönster, slitet trägolv och massa gamla möbler överallt ♥ En liknande lägenhet som jag också är avundsjuk på är familjen Humphrey's lägenhet i Gossip Girl. Lite väl modern kanske men har fortfarande enormt snygga fönster och mattorna sitter ju heller inte helt fel. Nu hittade jag inga bra bilder på lägenheterna i filmmusikalen RENT men de är också grymt snygga. Ni får helt enkelt se filmen och konstatera skönheten själva! ;)

Bilder från ikväll





Time to go



Kavaj från Bikbok
Stickad tröja från Indiska

Slaskig Lördag


Just kommit hem från Karlstad, varit och köpt present till Ingrid som vi ska åka och fira snart. Sjukt mycket folk ute och det var kö vart man än gick. Slaskigt värre och converse var kanske inte bästa valet idag. Var i Sunne en sväng igår för att hämta ett USB-minne också. Sprang in på Lindex och köpte lite smink, hittade en ring som var tvungen att hänga med hem. Nu håller jag på att välja kläder inför kvällen, är rätt säker på att kavajen blir inblandad där.


Vilken?

snygg bikerinspirerad skinnjackaÄkta svart biker skinnjacka

                                                     1.                                                                                                         2.

Frisk so far..



Hemma från backen och ska snart ta mig en dusch. Jag har inte insjuknat än heller, var rädd att jag skulle dra och göra backen lite småbrun istället för vit. Men, jag klarade det utan missöden, det dröjer väl inte länge ändå antar jag...

Morgon



Är frisk än så länge, ligger i min säng nu och vågar inte gå upp och äta frukost. Funderar på att stanna här inne i mitt rum hela dagen och isolera mig från magsjukbacillerna där ute. Men jag är så fruktansvärt hungrig så jag får nog samla mod och bege mig ut i köket.

Vann en stickad tröja igår också på tradera. Storlek 140 haha så det passar inte mig, men jag tyckte den var så fin så jag var tvungen att ha den. Får väl skaffa bebis snart eller ge bort den i present till någon som verkligen förtjänar den. Nu ska jag fan ha frukost, vare sig den stannar i magen eller inte!

Skräckkväll




Haft Magnus här idag igen, legat i sängen och kollat på True Blood hela kvällen. Kände mig febrig så vi orkade inte göra så mycket annat. Precis när Magnus skulle dra hem får vi höra att Lars, min yngsta bror är inne på toan och spyr. Trevligt, då kan man se fram emot magsjuka lagomt till helgen! Usch magsjuka är verkligen det värsta som finns, hoppas jag klarar mig...


Onsdag 23 februari







Vaknade med magont och har mått dåligt hela morgonen, tog en dusch och det hjälpte lite. Gjorde mig en kopp te också och kollade på när min bror spelade cod. Nu ska jag byta ut tofflorna mot converse och åka och möta Magnus på stationen ♥

Musikminnen

Satt och lyssnade igenom lite låtar förut och förundrades över hur sjuka minnen som ploppar upp när man hör någon låt. Fick lust att göra en liten lista :)
 
 

Fest i molkom vintern 2009, emelies kille lärde oss fulaste dansen till denna


Denice Donborn, turn it up, mate


Grebbestad sommaren 2010


Frida Danielsson


Jenny Blixt fyllde 18 och bjöds på fin fiskedans till denna


Louise Näslund i ett nötskal!


Man kan ju inte annat än säga... Magnus Eriksson


Kolsnäs sommaren 2010


Papperspojkarna och Frida


Daniel Adams-Ray på Tempel 2010, enda låten jag hörde haha


Behöver er hjälp!

Tittat på endel klänningar nu som jag skulle kunna tänka mig och kan inte bestämma mig vilken som är finast. Har ingen som helst smak när det gäller klänningar så jag behöver all hjälp jag kan få!

Vilken tycker du skulle passa bäst till en stundentbal?




Balångest



Sitter här och har lite ångest inför studenten, vart ska man ta vägen efter liksom? Jag gissar på att knappt 10% av alla som går ur kommer ha ett jobb. Jobb-biten bryr jag mig inte så mycket om, eftersom jag kommer vara borta nästan hela sommaren :(
Mitt bekymmer nu är att hitta en passande klänning till balen. Ska man vara traditionell och se ut som en prinsessa i någon lång prasslig sak eller ska man bryta trenden och ta en kort? Kommer visseligen inte bryta trenden alls utan snarare följa den eftersom nästan alla brudarna i klassen kommer bära kort. Är väldigt kluven då jag inte känner för att lägga ut en förmögenhet på en klänning som jag antagligen bara kommer använda en gång. Nästa stora event som troligen kommer vara bröllop är det en bit kvar till och då måste jag ha en annan färg ändå... Sen måste man ju ändå tänka att detta gör man bara en gång så vore kanske passande med en liten finare klänning då.
Antar att det löser sig, har bara lite panik just nu eftersom de flesta redan fixat sin klänning...

Sommarlängtan

Kollade igenom lite bilder från i somras och fyfan vad jag längtar...
Så kan ni lyssna på den här medans ni kollar
















Musik från Danmark





Hittade den här på en blogg imorse och jag måste ju säga att den är rätt snygg. Stilren video och låten skulle ju kunna vara riktigt bra om den inte sjöngs på danska.
Visst, sån här video gör man ju bara för att man är stolt över sin kropp haha men det är ju tur att alla tre sångarna faktiskt ser rätt okej ut.

Kyla



Sitter i soffan och myser med Charlie, vi har presis varit ute på en liten promenad. Riktigt kallt ute och jag funderar på om man ska köpa en liten tröja till honom eftersom han hatar sitt täcke han fick förra julen. Nu ska jag börja ta tag i projektet igen, hejs

Iphone!

Jag är med och tävlar om en Iphone 4 hos yousefs
Gör det du också!


Into the wild



Varit hos Magnus hela helgen och det känns nästan som att vara på semester. Sett på massor av film och True Blood (vi är snart klara med säsong två) och ätit oss feta på godis, cola och chips. På Lördag kväll såg vi på Into the Wild, som sög riktigt jävla hårt. Väldigt ovärd film om en brat som vill ut på äventyr, skiter i alla som börjar tycka om honom och failar genom att dö av en jävla växt. Förstår inte vad Magnus alla tycker är så bra med den?! Ikväll såg vi på en aning bättre film nämligen Burlesque med snygga Christina Aguilera. Gillade stämningen i filmen, men lite väl enformig kanske.

Idag var jag också med och kollade på när Magnus spelade match. Gick riktigt bra för dem och de förlorade med ett litet skitmål som gjorde Magnus riktgit förbannad haha ♥ Supermysig helg i alla fall!


Rätt meningslöst



Gått upp tidigt idag! eller ja, vid 11, men kändes som 7. Tvingade mig iväg från Magnus och satte mig på bussen som skulle ta mig in till karlstad, hann springa förbi Monki och köpa några shorts innan jag satte mig på tåget till Kil. Nu är jag hemma en snabbis och byter kläder sen ska jag på Ledarmöte med Kils Slalom Klubb.


Fredag morgon



Ätit lite frukost, varit ute hos tussarna och tagit en dusch, snart ska jag börja göra iordning mitt schletna hår och dra till Karlstad för att träffa Magnus. Ska tvinga honom äta ananas, vilket han hatar, så måste ta en sväng förbi hemköp och fixa det mohaha. Själv tryckte jag i mig en salamiskiva, vilket jag hatar, så det är inte mer än rätt att han också ska äta något vidrigt haha. Ska försöka dricka kaffe också, uuuuu vad vidrigt, men jag känner mig som en liten skitunge när jag inte lärt mig dricka kaffe än så känns som att det är dags...


Raske Menn



Här sitter jag igen, halv 2 på natten (någon som brukar bli mer vanligt nu för tiden) och kollar på Raske Menn. Norge levererar! Sjukt roligt det här, speciellt när man är en gnutta övertrött som jag är för tillfället. "What's wrong with that fucking kid? I just wanna kick him in the balls!" hahaha ♥

French Bulldog




Såg på Due Date för ett tag sen och hunden där är så jävla söt, Sonny heter han och de är jättedumma mot honom hela tiden. Men, han är av rasen Fransk Bulldog om jag fattat rätt och jag är så otroligt nära på att köpa en. Har ju Charlie men han kan ju bli lite ensam ibland och då passar det ju bra med en fransk liten sötnos att leka med? De blir ju ungefär lika stora ändå ;)

Brrrr



Man blir lite bortskämd när man har Magnusbesök. Bara kunna ligga i sängen och slappa, kolla på True Blood, det var i alla fall det enda vi gjorde igår. Ska försöka åka hem till honom imorgon också, efter att jag tagit tag i projektet. Vi håller fortfarande på att besvara frågor, om någon undrade.

Kom precis hem från backen, idag var det inte riktigt lika kallt, men mina tår är ändå läskigt nerkylda. Ska ta mig en kopp te och gå och lägga mig i soffan med en filt. Kanske ska tvinga Charlie att ligga vid mina fötter också och värma upp mig.

Onsdag 16 februari



Vaknade nyss och har varit nere och duschat en snabbis, nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig sen bär det av till stationen för att möta Magnus :)

Fat Bottomed Girls





Just kommit hem från backen och saaatan vad kallt det var! Ingen känsel i varken fingrar, tår eller ansikte. Nu har jag gjort min en kopp te och sitter och kollar på nyaste avsnittet av Glee där Mark Salling sjunger om feta brudar. Skön röst och ser riktigt bra ut, bättre kan det ju inte bli... eller jo, jag vet en i skåre.

Städa, tvätta, diska







Varit superduktig och hjälpt mamma idag. Tagit hand om både disk och tvätt samt damsugat. Ska väl hinna med mitt eget rum också innan dagen är slut. Bilder är på min bror Erik och är tagna i höstas till ett projekt vi hade i Foto C.


Från förr







Är väldigt övertrött och sitter här och lyssnar igenom gamla favoritlåtar från när jag fick i typ 6an eller 7an :D Ujuj vilken hårding jag var på den tiden alltså! Kan fortfarande erkänna att jag tycker att John Bon Jovi är sjukt snygg i den där videon... Okej, håret är mindre snyggt

Kärlek i överflöd



Precis kommit hem från en långdag i Karlstad/Skåre. Bussen in till Karlstad med Denice på morgonen och därefter en sväng på stan. Efter det åkte jag hem till Magnus som hade passat på att köpt några rosor ♥ Han är för söt, nu står den fina buketten och gör mitt fönster lite finare. Hoppas han blev glad för sin present, jag har fortfarande lite ångest över att jag kanske har misslyckats haha

När jag kom hem möttes jag av ett paket från mamma och pappa. Sött litet paket med hjärtan på och chokladbitar inuti. Lyckad dag! ♥



Yes idag är det Alla hjärtans dag, den fruktade dagen för alla singlar som sitter därute utan rosor och geléhjärtan... Själv har jag heller inte gillat dagen speciellt mycket, eftersom den koncentrerar sig så mycket på personer som är i ett förhållande. Det finns ju andra personer man älskar som Familj, husdjur, vänner. Därför ska dagen spenderas i stan tillsammans med Denice.

Hoppas alla får en supermysig dag i alla fall, puss!


Sovdags



Haft en riktigt lugn dag med bara massa film och mys. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa min väldigt ointressanta bok. Imorgon blir det stan med Denice! Ska köpa skor hade jag tänkt :)

Rensade min dator förut från massa bilder och stötte på bebisbilder! ♥ Åhh saknar att ha små dunbollar därute som man kan springa och pussa på. Kanske Lycka ska få bli mamma i år ändå? Nej, nu ska jag verkligen lägga mig. Natti!

Smoothie á la Maria





När vi kom in gjorde jag mig en kopp te och en smoothie med vaniljyoghurt ihopmixat med frysta blåbär och hallon. Nu ska jag kolla Gossip Girl, puss!

Vinterväder











Gick ut med Charlie en sväng, fint väder och det känns nästan lite onödigt att åka till Sälen om två veckor. Det finns snö så det räcker och blir över här hemma!

Bilder från igår












Kalas nummer två



Nu är jag hemma igen, kan säga att det gick ganska så bra. Jag ramlade bara en gång, när jag stod still (asgarv haha) det var så skönt att bara ligga där i snön så ville inte röra på mig först. Sen gjorde jag något jag inte vågat på jag vet inte hur många år... jag åkte nedför en asbrant backe! UTAN ATT RAMLA whow applåder. Jättestolt över mig själv och jag skiter fullständigt att bror tyckte jag såg ut som en kärring. I made it!

Nu har jag tagit mig en lång dusch för att tina upp mina stackars händer. Sitter nu och försöker pyssla ihop min fina klocka som jag råkade göra sönder för ett tag sen. Ska snart göra mig klar för kalas nummer två hemma hos Lisa. Ingrid med familj kommer dit också! Senare ikväll tänkte jag ta en sväng förbi Magnus och kolla nya avsnittet av Vampire Diaries, mys!

Ut och åka skidor



Precis vaknat och håller nu på att sätta på mig kläder för att gå ut och åka längdskidor med familjen. Jag hatar verkligen längdskidor och har gjort det ända sedan mamma och pappa körde slut på mig när jag var liten. Skälet till varför jag hänger med idag är att jag gav mamma en skidtur i julklapp och har nu inget val. Superfint väder är det ute och -10 så det blir nog inte så farligt. Dessutom har mamma tagit med varm saft och bullar så jag överlever säkert.

Lat och fet



Japp, det var jag när jag var liten. Det är ju bara att inse, det har inte hänt mycket under åren. Under kvällen kollade jag och mina kusiner på filmer från när vi var små. Man kan ju inte göra annat än att gömma sig i kudden och tacka gud för att man inte minns ens hälften.

Kalasbilder
























Födelsedagskalas

Precis kommit hem efter en dag i Sunne. När jag vaknade imorse var min första tanke: "idag kommer tåget vara försenat" ganska självklart med tanke på de enorma drivorna utanför fönstret. Hörde hur det knakade i väggarna och jag visste att jag skulle blåsa iväg direkt när jag gick ut.

Tåget var trots allt inte försenat och jag och Denice kunde komma till skolan i tid. Vi pratade lite med vår mentor om hur det gick med projektet, pratade med Daniel om bokdesign samt gick till vaktmästaren och kollade om studenmössorna hade kommit. Jajjamän, i lagret stod en stor kartong med allihopa inuti. Men, tyvärr tyckte varken Stefan eller Magnus the mentor att det var en bra idé att öppna och ta med dem hem för då blir det tydligen "ett jävla spring" så vi fick lämna dem där.

Till lunch hade vi tur nog att pricka Sunne-besök på den dagen det serverades semlor till efterrätt. Gott, förutom att de hade tryckt i lite för mycket mandelmassa. Det löste vi genom att gräva ut nästan allting. Efter maten drog vi ner till Sunnes stora centrum och köpte godis samt fixade present till Lisa då hon blir en stor flicka och fyller 18 imorgon. Idag fyller också min kära bror Lars 10 år! Helt sjukt vad stor han börjar bli. Jag kommer nog alltid se honom som den bebis han egentligen är.

Snart kommer hela släkten för att fira, och jag borde gå ut i köket och hjälpa min moder lite. Men, först ska jag ut en sväng med min lilla hund.


(Lars tar ett kvällsdopp i havet sommaren 2006)

Rövardotter



Sitter här och kollar på Ronja Rövardotter, en av mina favoritfilmer. Är så trött så jag tror jag ramlar ihop snart, ska nog lägga mig och läsa en stund. Jag tror jag klagar om hur jävla trött jag är hela tiden och kan nog skylla allting på en viss skårebo.

Idag testade vi att köra offpist med småbarnen i backen. Slutade med att alla ramlade, jag också, och rullade runt i den jävligt mjuka snön. Blev verkligen genomblöt och helt slut i benen när vi hade åkt 3 åk. När jag kom hem och bara längtade efter att få lägga mig i soffan med en kopp te, blev jag utkörd igen för att skotta trappen och till kaninerna, samt gå ut med min kära hund.

Nu har jag äntligen fått komma in, fått i mig lite mat, duschat och värmt upp mig. Nu ska jag nog gå och lägga mig natti!

Slav



Yes, idag sysslar mamma med slaveri och låter din dotter jobba. Har tvättat, diskat, damsugat och dammat. Nu jävlar är jag helt slut men snart ska jag börja fixa iordning mig själv och åka och möta biffen på stationen hihi


Baby, you're the only light I ever saw


Bild på Pappa, Erik och Lars samt Charlie sommaren 2009



Jag håller på att bli sjuk igen tror jag, har ont i halsen och känner mig jättetrött. Har ägnat kvällen åt att trassla upp mina gamla halsband. Ska försöka sätta upp ett renhorn på min vägg i rummet. Hornet ska fungera som ett smyckeställ är det tänkt. Får se hur det blir, är lite nervös. Nu ska jag äta lite flingor och sen lägga mig i sängen!

Metaltown 2011




JAG SKA DIT! Volbeat, All That Remains, Soilwork, Korn, System of a Down och AVENGED SEVENFOLD!! ♥ Helt sinnessjukt!

I'm far from terrified



Dags att ta tag i projektet igen och just nu sitter jag och förklarar hur man på bästa sätt stimulerar killars g-punkt. Mysigt start på dagen!


5 Februari



(Maten från igår, räcksallad med avocado och ägg. nom!)

Nu har jag precis kommit hem från en jävligt kall tävling, har tagit mig en dusch och snart blir det mat. Det gick rätt bra ändå, väldigt konstigt med tanke på hur tjocka tussarna är.

Ska snart börja göra mig i ordning för en kväll hemma hos Donborn. Förhoppningsvis kommer det lite mer folk dit bland annat Näslund och några till. Vi ska äta pizza och bada jacuzzi, fast ingen badning blir det för mig då jag 1. - hatart och 2. jag har jätteont i min hals.

Nej, nu ska jag äta puss


Live från Tempel!



Sitter och stalkar mina vänner på Tempel. LIVE-sändning ♥

Sommaren känns väldigt långt borta



Saknar sommaren, saknar att kunna gå ut och det inte är så kallt överallt. Förut ramlade jag på isen och slog i mitt knä. Det gjorde så satans ont, och då tänkte jag på att det skulle inte ha hänt om det vore sommar. Så smart är jag.

Idag har jag jobbat med projektet, svara på massa frågor om kukar. Nu ska jag snart gå ut till mina små tussar, imorn ska de få åka och hoppa. Stackars tjockisarna som inte har sett hinder på jag vet inte hur länge.

Har haft en mysig kväll med Legend of the seeker och let's dance tillsammans med chips, choklad och cola ♥ Idag är det 100% party på Tempel, själv tackade jag nej. Kände verkligen inte för att dra ut och har mycket jag behöver fixa. Dessutom hade jag choklad här hemma...

Nu ska jag gå ut till mina klot! Puss

Vill skaffa Dreads nu!







Har nämnt tidigare att jag tycker dreads-killen i Rihannas "What's my name?"-video och nu råkade jag få syn på honom igen. Helt sjukt vad snyggt det är med dreads! Velat skaffa det sedan flera år tillbaka men aldrig vågat. Hört att man måste raka av sig hela skiten om man vill ha tillbaka sitt vanliga hår och det vill man ju inte? Man kan tydligen kamma ut det också men det är väldigt smärtsamt och man tappar ändå massor av håret så att man nästan måste raka av sig allt ändå bara för man ser ut som en skabbsmittad. MEEEN det är så snyggt så jag kommer säkert göra det ändå någon gång tihi
Dock har Sean lite för tjocka och fula korvar, inte riktigt det jag vill ha isåfall.




Så söt!

Brrrrrrr kallt i backen idag, blåste motvind när man åkte ner, sen var det väldigt ojämt i backen så jag, läraren var nära på att ramla flera gånger. Det tyckte såklart barnen var superroligt och ännu roligare att köra in i henne också så chansen är ännu större att hon kanske ramlar.

Nu har jag tagit mig en varm dusch och ska snart göra varm oboy och smörgås. Sen har jag kommit på att jag vill ha ett sånt här djur!!! Så enormt söt!



Helt död nästan




Hemma igen efter två nätter i Sunne, hälsa på stackars ensamma lägenheten. Sjukt trött och orkar egentligen inte åka till backen och åka slalom med barn... Men, plikten kallar! Jag kommer antagligen ramla ihop i liften eller somna medans jag åker nedför backen.


Wednesday



Diskat och städat lite, nu blir det duschen


Natt i Sunne

Kom precis hem från Fredrik och upptäckte att min lägenhet luktar så jävla skumt. Typ lack eller färg eller nått sånt. Den är ju inte direkt ny, typ ett halvår och då är det inte okej att fortfarande lukta färg...

Gick hem helt själv gjorde jag också... tyst var det, har aldrig gått hem någongång när det varit så tyst. Lite creepy men jag klarade det hehe

Inget möte med Daniel imorgon heller. Istället blir det möte med en tekniknörd ;)

Nu ska jag gå och lägga mig i min saknade säng ♥



Listan är klar

Sitter och kollar på massa saker jag vill ha, vissa är så satans dyra så jag måste helt enkelt önska mig dem när jag fyller 19. Måste verkligen köpa mig en iphone snart, kan ju inte springa runt med den jag har nu, skämms ju.

Har precis duschat och tvättat håret i ISKALLT vatten. Väldigt trevligt och uppfriskande, pappa. Nu fryser jag som fan, och ska snart försöka göra mig ordning för trippen till Sunne. 

Ska sova där i två nätter tänkte jag. På onsdag har jag och Denice möte med en Daniel på skolan och ikväll tänkte jag ta en sväng förbi Fredrik för att se hur han mår.





Tålamod

Så jävla nära att bara vränga min dator i väggen förut. Den hänger sig hela jävla tiden, och jag hatar den verkligen... så jävla värdelös. Ska bli rik, köpa 1000 stycken så jag har råd att slå sönder dem om de vågar förstöra för mig.

Som ni ser la jag mig inte 11 heller, men det var bara för jag var så förbannad så jag inte kunde sova. Efter 7 försök till att starta om helvetet la jag mig gråtfärdig i soffan och tröståt choklad framför Familjen Annorlunda.

Kom verkligen på andra tankar, typ fyfan vad jobbigt att ha så många barn? Tycker vår familj innehåller för många personer och jag har ändå bara två bröder. Helt sinnessjukt vilket tålamod! Trodde jag hade ett relativt stort sådant men inte i jämförelse med dem.


RSS 2.0