För vi har tagit studenten!!!










Bal!



... och såhär såg vi ut! Lite misslyckat med min klänning blev det, var meningen att jag skulle ha en vit från kina men det fick bli en panikklänning från MQ istället, eftersom min inte hann komma till Sverige. Vi hade riktigt, riktigt roligt och det var så kul att få festa med alla man känner en sista gång. Nej, riktigt sista gången blir det ju inte... studenten kvar!

Det närmar sig!



Ja, nu börjar det verkligen närma sig studenten! Känns otroligt att allt är klart i skolan och att man äntligen kan börja andas ut... Imorgon är det bal och jag är faktiskt lite nervös, kan nämligen knappt gå i mina skor, och jag kommer säkert söla ner min klänning på middagen.

Har fått kaninungar också, hela 7 stycken. Igår fyllde de två veckor så de börjar se ut som kaninbebisar och inte råttor hihi.

Saknar min Magnus som just nu sitter någonstans på Cypern med lite för många promille i kroppen. Vill att han ska komma hem nu! Undrar hur jag kommer klara  mig utan honom när han åker till Frankrike i 3 veckor direkt efter studenten... och sen åker jag till USA i tre veckor i slutet av Juli... Kommer bli en tuff sommar :(

Nu ska jag duscha och packa allt för imorgon! Puss!

RSS 2.0