Call me a cynic



Har varit ute med Charlie, städat hos kaninerna och gett dem kvällsmat, duschat och gjort blåbärssoppa, nu ska jag titta på Glee sen sängen! Lägga mig tidigt idag... typ 11.

Yeees

ÅÅÅÅÅHHHH JAAAA nya avsnitt av Vampire Diaries, världens bästa serie förutom Vänner. Ser fram emot 40 underbara minuter, hejsvejs
 





Drömmar

Igår somnade jag halv 7 på morgonen och vaknade ca 4 på eftermiddagen. Drömde flera konstiga drömmar under den tiden, en av dem handlade om att jag fick två tvillingar som jag ville döpa till Ole och Tor. Alltså fina namn visst, men vet inte om jag seriöst skulle döpa min barn till det. Jag var en jättedålig mamma och kunde knappt ta hand om dem.

Nej, barn ska jag vänta med ett tag tror jag. Har redan min bäbis som precis kom hem ♥




Bilder från i somras, när jag hade rött hår... kanske ska fixa det igen?


I'll only let you down



Fulaste skägget men finast röst. Tror han nästan skulle se bra ut om han rakade sig. Men, tycker han har rätt skön stil ändå och gör supermysiga låtar.


Helt slut

Totalt borta och jättetrött efter en helg med bara massa slöande egentligen fast ingen sömn. Tänkte egentligen gå och lägga mig snart, det borde jag verkligen. Men, fastnade här så nu har jag hämtat en kudde som jag ligger och halvsover på medans jag försöker fixa iordning bloggens nya design. Går sådär men nu är den lite ljusare! Tyckte den gamla såg så mörk och tråkig ut.

Sitter och dricker min andra kopp te för idag, som jag gjorde medans jag väntade på att min dator skulle sluta lagga, sen när jag är klar med det ska jag ut till mina tussar. Måste verkligen städa hos dem imorgon, tycker så synd om dem, ser ut som fan där ute just nu.

Ska åka förbi Denice en sväng på kvällen också och jobba lite med vårt projekt. Måste göra en tidsplanering för veckan som kommer +nästa.

Tycker verkligen att Charlie kan komma hem imorgon också, saknar honom!





Sådär jädrans bloggdryg igen

Ja, nu har jag varit riktigt tyst väldigt länge. Men ärligt har det inte hänt så mycket... 

Firat nyår, sålt kaninungar, färgat håret, köpt kläder, åkt slalom med barn och jobbat med mitt och Denice's projekt

Har iallafall tänkt att bli lite mer aktiv och bry mig mer om min stackars meningslösa blogg som bara jag läser (kanske kan bero på att ingen annan vet om att den finns, nästan iallafall)






RSS 2.0