Hemmafix

Småfixat lite hemma idag, men jag vaknade lite senare än planerat. Ut till Ada och bebisarna och fixade barnlås på gallret dvs "skyddsnät" så nu kan de springa runt i hagen utan att behöva rymma. Hitills har ingen av pluttarna vågat sig ut, Ada däremot är väldigt nöjd med att äntligen få komma ut och sträcka på benen.

Efter det bar det av till banken, sen hämta bruschan. Nu sitter jag och skriver lite faktapapper och härstamningsbevis till bebisarna. Snart ska jag ut och städa hos mina stora bebisar: Tumla, Elva, Lilja, Lycka, Lou och Rock!

Sunne ikv också, orkar verkligen inte! Söt hund jag har, ser allmänt rädd ut jämt...











Tiden räcker inte till

Varit lite frånvarande nu och det beror på att jag har haft sjukt mycket att göra. Stressat sönder med alla kransarna som skulle varit klara till lördag. Tvådagars julmarknad på Alsters herrgård och redan första dagen hade jag sålt alla utom två. Visst, det är kul när det går bra och människor uppskattar ens jobb men efter att ha jobbat hela veckan och fått ihop runt 30 kransar och dessa går på bara en dag, kände jag att hoppet försvann. Bara att sätta sig i bilen och vara glad åt den lyckade dagen, sätta sig framför mosssäcken och göra nya kransar till dagen efter... fick ihop totalt 11 stycken den kvällen, sen krschade jag framför tvn tittandes på storslalom där svenskarna förövrigt sög. Totalt slut efter att ha varit på Tempel dagen innan och sett på Daniel Adams-Ray.

Så mycket konsert blev det väl inte direkt eftersom vi stod i kö i sammanlagt en timme... hatar Tempel. Nästa gång ska vi vara där minst en timme innan! Kom hem halv tre, somnade tre och skulle upp klockan sju. Inte att rekommendera.

Som tur var gick det inte lika bra med försäljningen idag. Sålde totalt 15 stycken efter att ha gjort några på plats. Några småkransar fick jag också sålda. Rätt nöjd med allt jag tjänat i alla fall. Fast kostnaden för att stå där låg på 800 och var skylldig pappa 1800 så det mesta gick till det haha!
Träffade världens sötaste tjej också som ställde ut sina konstverk i rummet bredvid mig. Vi började prata grävlingar och jag berättade om grävlingen hemma hos mig i Sunne. Hon hade också en grävlingsgranne en bit från hennes hus som hon kallade för Grå. Slutade med att jag fick en av hennes skulpturer som var den första jag fastnade för, en grävling! Fick även läsa hennes bok, Vildhjärta som jag verkligen tycker folk ska hålla att extra öga på. Hon har som fantasi och gör sånna otroligt snygga skapelser som hon sedan gör små texter till.

Nu ska jag bara göra en krans till mormor och en till moster, sen vill mamma nog ha någon mer. SEN slipper jag ta i björnmossa på några månader!







Gossip Girl all day long


Helt fast i en väldigt meningslös serie där alla ligger med alla... men ja, det är kul.












Hemma i Kil en dag tidigare

Aa det fick bli så, har så sjukt mycket att göra, men nu ska jag fan hinna ikapp! Dags att göra klart naturkunskapen, har skjutit allt för länge på den.

Skönaste låten!


I keep on running, keep on running, and nothing works
I can't get away from you




Är väldigt julig av mig, känner jag

Druckigt glögg i massor de senaste veckorna, köpt pepparkakor och saffransgifflar, varit på två julmarknader, varav en som jag satt med och sålde saker själv.

Kommit på att jag har lite för mycket rosa i mitt badrum. Tjejigt som bara fan...













Nu ska jag titta på reprisen av "ung och bortskämd", skratta lite åt bögen och binda några kransar.
Sen blir det risgrynsgröt och plugg!


Fullt upp

Har verkligen sjukt mycket att göra... skolarbete, ta hand om lägenheten, laga mat, diska, göra kranskar och bestämma köpare på kaninbebbarna.

Idag har jag suttit och gjort kransar hela eftermiddagen. 7 stycken har jag fått ihop hitills... tänkte försöka hinna med 5 stycken till denna kvällen. Mitt mål är att göra 33 stycken innan Lördag! Så... ja, jag har endel kvar. Går lite lättare när jag sitter och äter mina älskade S! tror det är lakrits men är inte riktigt säker...

När jag är klar med alla tolv (suck) ska jag göra mig en stor kopp glögg, äta några av mina saffransgifflar och göra engelskauppgifterna inför nationella provet på torsdag.








Skönaste reklamen

Reklamer kan göra mig på sjukt bra humör ibland och har mina favoritreklamer, dessa är några


Com Hem gör så sköna reklamer! Älskade den förra och skrattar så jag grinar till denna!

- Hur mår du, Judit?
- Hej på er

hahahahah ♥




Minns inte vem det var som skickade den här till mig, men herregud vad jag garvade!
Snygg är han också





Jag gråter, så kul är det

0.15 ♥





Favorit i repris! Erik och Mackan är för roliga

- No fighting in the warroom!!!



Sunne igen, haha

Ja då var man tillbaka i Sunne igen... Haha känns väldigt onödigt att åka till Kil och vara där i 4½ timme... Men, vad gör man inte för sina kära kusiner :)

Hade det faktiskt riktigt mysigt, dock blev jag väldigt förvånad när jag såg dukningen. Hela bordet var nämligen täckt med enbart massa tidningspapper. Detta skulle vi då äta på... Fish and Chips bjöds det på, samt friterade bäckfiskringar(?), dels för att hela familjen Skoglund är lite halvt england-nördar och så hade Johan fått en London-resa i födelsedagspresent.

Mycket läskigt att hälla massa sås direkt på tidningspappret och sen äta! Undrar hur mycket bläck som hängde med upp, usch. Vet inte riktigt om jag skulle vilja göra om det men det var verkligen en upplevelse haha mormor var i alla fall i extas, tyckte detta var hur häftigt som helst.

Fick skjuts av Ulf, mosters man, till tåget och där hittade jag även Evelina på stationen tillsammans med hennes lite för fina katt Lovis. Dessa två höll mig sällskap hela vägen till Sunnetown!



Födelsedagsbarnet


Konstiga dukningen


Erik, Anna, Johan och morfar


Johan! mormor och jag i bakgrunden


Maten


Min minibror, Lars


Supersoft dag

AA, precis väldigt skön dag idag. Fotostudion på morgonen där man iprincip sitter i världens skönaste stol, omringad av mörker och skratta åt människor som gör bort sig inför kameran.

Vi gick igenom olika tekniker av porträttfotografering idag och självklart var alla tvunga att vara modeller. Själv var jag med på max fem bilder, eftersom jag verkligen råååsuger på att stå framför kameran. Verkligen det värsta jag vet, vet inte riktigt hur jag ska bete mig.

Nu är jag hemma i lägenheten, har borstat mitt fula hår så nu blir Becca glad, plattat det och satt på mig kavajen.
Ska nämligen dra tillbaka till Kil och fira min kusin Johan som fyller 16 bast idag. Grattis till honom!



Tog med mig del 3-6 av Harry Potter till Denice


Nya ringen!


Nya armbandet, små elefanter på det hihi


Haha jadu... fjortismin och snuskig spegel, jag har blivit som alla andra


Nattmacka

Har kommit på att min engelska är fruktansvärt dålig, behöver verkligen träna på den.

Blir så grymt hungrig av att prata om raggare så nattmacka blev. Ekologiskt är bra, duktig maria som köper både ekologisk mjölk och ekologiskt smör! Nu ska jag dunka huvet i kudden, nattinatti






Tillbaka i Sunne

Precis klivit in i lägenheten till Sunne, mamma skjutsade mig, bara för att hon tyckte det var synd om mig att åka tåg på morgonen. Fattar inte varför det skulle varit så farligt, åkte fan tåg varenda dag till skolan förra året.

Druckigt glögg med mamma, fixat lite juliga hyacinter och fått hem lite nybakat bröd och nytvättade kläder. Nu ska jag sätta igång med pluggandet igen. Slutspurten på naturkunskapen och den muntliga engelskadelen. Ska hålla en 2-3 minuters pratstund imorgon! Undrar vad Annelie säger om det haha











Party ändå huhu

Blev senare än jag hade förväntat mig, julmarknaden slutade inte förens 5! Tjänade i alla fall ihop 970:- tror jag det var så det var iallafall lite värt. 500:- av dem går till min minstingbror som jag har varit skyldig i jag vet inte hur många år haha

Fick massa beröm för mina små mosskransar, förstår fortfarande inte vad som är så jävla snyggt med dem. Aja, bra att folk vill ha dem i alla fall.

Håller just nu på att fixa mig för snart bär det av på party!

C YA!


Julmarknad i November

Snart tänkte jag gå och skalla kudden för imorgon blir det att gå upp tidigt, nämligen klockan sju. Ska sälja mina kransar på Ransäters Julmarknad. Suttit i några timmar nu och fått ihop totalt nio stycken. Såklart måste jag binda fler därborta också för förhoppningsvis säljer jag lite mer än nio.

Sjukt mysigt på julmarknader och jag rekommenderar verkligen alla att ta en titt! Fritt inträde, börjar klockan 10!

Ses kanske där, Godnatt!


Åh, en dag gifter vi oss

Hemma i Kil just nu, finns nästan inget mysigare än att titta med godis, cola och glögg och titta på idol med familjen. Killarna är mina favoriter, Olle för att han är så överdrivet jättehet, Andreas är för charmig och Jay med sin klockrena röst. Bara älskar dem.

Fick rysningar av det här, grymt cool mix av en helt urmesig madonna låt till sexig rockballad! Helt underbart


Hemmadag igen

Sjukt skönt att vakna precis när man känner fört, fast det hände inte idag i och för sig eftersom mamma ringer och väcker mig.

Sitter här och jobbar stenhårt med naturkunskapen som ska vara inlämnad idag, och jag hade liksom inte börjat. Men det är ganska lätt faktiskt eftersom jag skrev om både försurning och övergödning i mitt förra arbete. "copy, paste"

Tycker någon kan ge mig 16. 000 också så jag kan köpa den här underbara fotöljen. Finns på Boulevard i Karlstad på övervåningen och är en skönhet som jag kollat på hur länge som helst. Synd bara att den är så satans dyr. Mamma vill förövrigt ha fotöljen på bilden under som är av samma serie. Fotöljerna finns på Artwood.se





Djupa tankar inpå Demontimmen

Sitter här i mörkret och kom just på att det är lite väl ensamt i min lägenhet. Nu på vintern blir man verkligen myssjuk och även om det var väldigt längesen jag var tillsammans med någon så minns jag hur det kändes. Visst saknar man den tiden när den mörkare perioden av året närmar sig. När det är okej att borra ner sig i en filt med varmt te och kolla på en riktig bra romantisk komedi där man kan räkna ut slutet redan efter 5 minuter, vore det mysigt att ha någon vid sin sida.



Bara så avundsjuk


Hängde med Denice hem en sväng efter vi hade följt Louise till tåget. Eftersom jag bara har svt 1 och 2, tv4 och 6an på min tv var jag tvungen att utnyttja henne och hennes tv. På 5an sändes nämligen "behind the scenes" på Harry Potter and The Deathly Hallows!

Tror ni jag och Denice ska se filmen så snart som möjligt eller? Trodde inte jag kunde bli mer avundsjuk på de som såg filmen igår... men jo.
Galet mycket arbete lägger de ner iallafall, sjukt mycket saker som måste fixas med alla specialeffekter.

En annan sak jag är sjukt avis på just nu är allt folk som är iväg och ser på Avenged Sevenfold ikväll när de spelar i Köpenhamn... De spelar den 20e också på Fryshuset i Stockholm, men det är ju såklart slutsålt för längesen.

Gah, hur ofta är de i Sverige liksom? Blir så trött på mig själv... Men får hoppas på att M. Shadows håller sig vid liv så jag hinner se dem iallafall en gång!

Imorgon blir det stanna hemma eftersom vi tydligen ska ha Naturkunskap all day long. Jobbar bättre hemma, kan koncentrera mig bättre och får därmed fler saker gjorda. Sjukt skönt med lite sovmorgon och slippa cykla upp till skolan i det lite för kalla vädret.




Pannkakakväll med bästaste

Äntligen hemma från skolan, så jävla slut. Ska verkligen lägga mig tidigt kväll..

Denice och Louise är här också, vi har ätit pannkakor. Eller ja, jag och Denice har, Louise åt revbensspjäll som det förövrigt var 30% avdrag på.
Vi ska äta godis och vindruvor, snacka skit och göra cappuccino åt louise.





Riktigt, riktigt lockande

Sitter i skolan nu, jobbar med mitt och Denices årsprojekt. Går rätt segt, just nu är jag så jävla mätt så orkar inte jobba. Vi ska iallafall göra en bok med frågor om sex, könssjukdomar osv osv.

Så grymt sugen på att tatuera mig också! Becca ska ta kort på tatuerade människor som sitt årsprojekt och det har gjort mig hur sugen som helst.

























Sötast!


Äntligen framme i lägenheten! Ligger nu i sängen och kollar på Scrubs.

Totte som skickade världens sötaste lilla sak till mig också haha





Nu blir det sova, nattinatti

Sena tåget till Sunne

Sitter här och pluggar, snart bär det av till Sunne igen. Blir sena tåget eftersom jag verkligen inte alls orkade åka med tåget som gick vid 8... har way too much to do.

Tåg i en halvtimme och är framme halv tolv, ska gå några hundra meter i kylan och bums i säng.








Underbar plugga-låt, med sämst kvalité dock


En till, eller?

Har blivit sjukt galen i stora ringar, har aldrig varit någon ringmänniska, tycker oftast de är ivägen. När man har kaniner kan man inte vara speciellt rädd om sina händer så jag har aldrig brytt mig om varken fina naglar, smörja in mig med handkräm eller göra dem fina med ringar, men nu jävlar!

Tradera is the place. Mycket att välja mellan, oftast billiga och med en seriös säljare får man dem väldigt snabbt också.



Hemmadag


Hemma idag, behöver jobba ikapp en hel del som jag ligger efter med. Dagen kommer bestå av Naturkunskap, Engelska och Samhäll, ser verkligen fram emot det...

Ska försöka hinna med en sväng till skogen också med mamma, Challe behöver komma ut en sväng. Fint väder är det också så man borde verkligen passa på!

Riktigt arg är jag på mig själv också som ligger efter i så förbannat mycket. Skolan ska inte behöva gå ut över en Harry Potter premiär! Grymt avundsjuk på alla som ska se den idag...





Ny blogg... igen


Dessa bloggar, blir aldrig klok på dem. Sitter och småkollar på andras bloggar, tänker att "nu ska jag också börja TA MIG FAN". Så skaffar man sig en blogg, men så blir det aldrig av att man skriver något.

Nu har jag i alla fall behållt en gammal blogg, så vi får se om jag hinner skriva något...

RSS 2.0